2013. március 13., szerda

Fél pont...

Úgy tűnik, Ádámnak nem sikerült a felvételi a gimibe :-(. Nagyon el vagyok keseredve, de nem azért, mert nem sikerült, hanem miatta. Annyira akarta, semmiben nem szeretett volna lemaradni Noémi mögött, és tessék. 
Megmondom őszintén, a jól sikerült írásbeli után eszembe sem jutott komolyabban, hogy esetleg nem veszik fel. A szóbelire nem mentünk be (talán be kellett volna....), Ádám nem akarta, de ezek szerint elég rosszul sikerült neki (30 pont az 50-ből), pedig ugrálva jött ki, hogy könnyű volt. 
60 gyereket vesznek fel, az utolsó felvettnek 165,5 pontja lett. Ádám a 62. helyen van 165 ponttal. Pedig az írásbeli után a legjobb 30-ban benne volt. A legjobb barátjának sikerült, 38. lett, pedig az írásbelije sokkal rosszabb lett, mint Ádámé.
Meg ugye mit szólnak az iskolában??? Ez Ádámra nézve gáz, mert nagyon jó tanuló, és mindenki készpénznek vette, hogy felveszik. Remélem, hogy nem fogják csúfolni miatta! Ettől félek még nagyon, olyan gonoszak tudnak lenni a gyerekek.
Mindegy, nekünk akkor is ő a legjobb. A miértekre nem vagyok kíváncsi, bízom benne, hogy ez most azért alakult így, mert Isten valami mást készített neki. Valami jobbat. De mit?

Á, most elkeseredett vagyok, zaklatott és dühös magamra, hogy miért nem ment be valaki vele a szóbelire, így legalább nem gyötörne a kétség, hogy vajon mennyire volt gáz, amit mondott.

2 megjegyzés:

  1. ÓÓÓ! Annyira sajnálom! Ádám hogy viseli?

    VálaszTörlés
  2. Még nem tudom, reggel csak gyorsan megnéztük suliba indulás előtt. Szerintem attól is függ, hogy a többi osztálytársának hogy sikerült. Tartok tőle, hogy mindenkinek jobban, mint az övé... Pedig annyira szerette volna, szegénykém.

    VálaszTörlés